Hétfőn is ingyenessé tettük a 4-es metrót

2014. április 01.

A SEM kampányeseményén vonaljegy járt annak, aki legalább három percet tekert a helyszínen biztosított szobakerékpárokon.

Egy újabb sikeres kampányeseményen vagyunk túl. Pártunk hétfőre „Megéri mozogni! A SEM hétfőn is ingyenessé teszi a 4-es metrót!” szlogennel egy olyan akciót hirdetett meg, amelynek keretében vonaljegyeket adott azoknak, akik vállalták, hogy három percet tekernek a Keleti Pályaudvarnál a 4-es metró egyik lejárata mellett elhelyezett szobakerékpárokon.

A kitelepülés lehetőséget adott arra, hogy az érdeklődők megismerhessék a párt elképzeléseit, terveit és néhány képviselőjét. Az emberek nyitottan fogadták a kezdeményezést, hiszen a kerékpárok kihasználtsága folyamatosan magas volt. Akadt olyan vállalkozó kedvű járókelő, aki többször is teljesítette a három perces penzumot, amiért természetesen több vonaljegyet kapott.

Az akció egyben sajtóesemény is volt. Az M1 Híradó, a Hír24 és az Index Videó helyszínen megjelent stábjainak listavezetőnk, Pásztori Patrícia nyilatkozott.

Az Index videóriportja itt érhető el: http://index.hu/video/2014/03/31/2014_0331_sem/

Vissza a főoldalra »