52 jelöltünket vették nyilvántartásba az országos listán

2014. március 10.

A 2013-ban alapított Sportos és Egészséges Magyarországért Párt (SEM) a Nemzeti Választási Iroda döntése értelmében 52 jelöltet indíthat a 2014-es parlamenti választásokon. Az országos listaállítás jogát elnyert szervezet hazánk csaknem teljes területén, 18 megyében és Budapesten képviselteti magát a szavazókörzetekben.

Kovács András pártelnök szerint az idei választások és a megelőző kampányidőszak remek lehetőség arra, hogy a szervezet bemutatkozzon, és megalapozza hosszú távú jelenlétét a magyar közéletben. A jelöltállítás sikere messze túlszárnyalta előzetes várakozásokat. Közel 50 ezer ember tisztelte meg aláírásával a pártot, ami jelzi, hogy igény van rá, és arra a megközelítésre, amelyet képvisel.

Mindezek ellenére a SEM vezetői csak négy év múlva látnak reális esélyt a mandátumszerzésre. A párt arculati elemeiben szereplő 2018-as szám pontosan arra utal, hogy a kitűzött célok eléréséhez rengeteg munkára és felelősségteljes építkezésre van szükség, ami magában foglalja a megfogalmazott elképzelések népszerűsítését és a megvalósításukhoz szükséges program részletes kidolgozását.

Vissza a főoldalra »