Küldetésünk

Alapvető célkitűzésünk

Ennek elérése érdekében fontosnak tartjuk, hogy már a 2014-es választásokon bemutatkozzunk, és minél szélesebb körben ismertessük elképzeléseinket. Talán soha nem volt még ilyen jó lehetőség arra, hogy egy fiatal, alig féléves múltra visszatekintő párt megjelenjen a közvélemény előtt, és mi szeretnénk is élni ezzel a lehetőséggel.

SEM EZ, SEM AZ

Szervezetünk nem hagyományosan akar politizálni, nem akarunk részt venni az ideológiai alapú küzdelmekben. Nem a különbségeket keressük, hanem a közös nevezőt.

Politikamentes

Ahhoz, hogy egészségesen éljünk, nincs szükség ideológiákra. A rendszeres sportolás, a stresszmentes élet és a mindennapos feltöltődés a napi politika felett álló értékek.

Elvi síkon mindenki egyetért abban, hogy az egészség a legfontosabb az életünkben, a gyakorlatban azonban nagyon kevesen figyelnek erre. Úgy látjuk, hogy jelentőségéhez képest ez a téma nem kap elég hangsúlyt a mindennapokban és az emberek gondolkodásában. Szervezetünk azért küzd, hogy gyökeres fordulat következzen be ezen a téren.

Azoknak a támogatására számítunk, akik politikamentesen, a felsorolt értékek és alapelvek mentén is képesek gondolkozni.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, HA TÁMOGATOD CÉLJAINKAT ÉS SZÍVESEN VÁLLALSZ AKTÍV RÉSZVÉTELT, HOGY MINÉL TÖBB EMBER ÉLJEN SPORTOSABBAN, EGÉSZSÉGESEBBEN MAGYARORSZÁGON!
Magyarország
Slogens