Székely Orsolya

Pest 11. vk. - Székely Orsolya
MegyePest megye
VálasztókerületPest 11. vk.

Székely Orsolyának hívnak, és 1980-ban születtem Székesfehérváron.
Sikerorientált, kiváló szervezőkészségű, dinamikus és agilis személyiségű embernek tartom magam. Könnyen teremtek kapcsolatokat és bármely embertípussal megtalálom a megfelelő hangot.
Délegyházán éltem 7 évig. Nagyon közeli tartós kapcsolatokra tettem szert, nagyon kedves embereket ismerhettem meg.

Közel 10 éve dolgozom értékesítési területen, így kellő tapasztalatra tettem szert. Jelenleg egy budapesti cégnél dolgozom, értékesítési vezetőként. Cégünk sétarepültetéssel, légi-taxi szolgáltatással, és még számos légi tevékenységgel foglakozik. Jelentősnek tartom a munkámban is a különböző sportegyesületekkel való kapcsolattartást, együttműködést egymás támogatását.
Sport tekintetében közel áll hozzám az asztalitenisz, fiatalként leigazolt játékosként értem el sikereket.

Több éve foglalkozom az egészséges táplálkozás terjesztésével, előadások keretében lehetőségem nyílt már sok pozitív visszajelzést begyűjteni, elkeseredett embereket mosolyogni látni.
„Élj vele! Főzz vele!”
Ez a mottóm, ami tökéletesen magába foglalja mind azt az egészséges táplálkozási módot, ami végre nem csak elméletben működik, és nem csak egyfajta divathóbort. Tartós sikerélményt okoz mindazoknak, akik képesek egy minimális változtatással, egészségesen étkezni, úgy, hogy nem vonnak meg maguktól semmi „bűnös”, finom ételt, nem kínozzák, vagy éheztetik magukat.

Jó pár éve ástam bele magam ebbe a témakörbe, és sajnos nálam is egy betegség kialakulása volt a fordulópont. Azóta tudom, hogy saját igényeimnek, illetve főzési szokásaimnak megfelelően kell kialakítanom egy olyan módszert, ami minden problémámon segíthet.

Bár mindig is igyekeztem odafigyelni arra, hogy minél kevesebb egészségtelen, mesterséges adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket, ételeket fogyasszak, de manapság szinte lehetetlen tűnik kiiktatni ezeket, hiszen a „bárhol” kapható élelmiszerek körében szinte mindenben megtalálhatóak az egészségtelen - akár komoly betegségeket előidéző - összetevők.

Egészséges fogyás: a siker garantált, nincs jojó-effektus, és egy két alapanyagot kicserélve könnyedén tudjuk alkalmazni otthon, a mindennapjainkban. Az igazi házias magyar ételeket is kiválóan el tudjuk készíteni, így nem csak magunkon segítünk, hanem a környezetünkön is.

Mivel nagyon fontos számomra, hogy minél több embernek segíthessek, így örültem annak, hogy csatlakozhattam a Sportos és Egészséges Magyarországért közösségéhez, ahol a sport és az egészség a legfontosabb célkitűzés.
Remélem, hogy a jövőben még többen segítjük egymást, és találkozhatok Önökkel személyesen is!

Vissza az előző oldalra »