Szaksz Tamás

Baranya 01. vk. - Szaksz Tamás
MegyeBaranya megye
VálasztókerületBaranya 01. vk.

Torna, atlétika, evezés... csak, hogy párat említsek életem korai szakaszát meghatározó sporttevékenységek közül. Mára a csapatsportok, a közös edzések háttérbe szorultak, így a testmozgás egyéni, saját időbeosztásomhoz igazított formája élvez prioritást munkám mellett, ám a rendszeresség változatlanul fontos szempont maradt.

Szeretném, ha mindenki megtapasztalná a sportolás testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatását, hiszen sokan vannak, akik még nem is tudják, de a rendszeres testmozgás a megoldás rengeteg problémára és válasz rettegett kérdésekre egészséggel, jólléttel valamint a helyes énkép kialakításával kapcsolatban.

A pécsi sportélet közismerten aktív, ám ez valójában a lakosság csak kis százalékát csábítja el heti rendszerességgel a TV készülékek elől. Nem kérdés számomra, hogy ez az, amin változtatni kell. Az életmódváltás – rendszeres testmozgás, helyes táplálkozás, megfelelő folyadékbevitel, a szabadidő értékes eltöltése. Úgy érzem, ez minden embernek egy fantasztikus lehetőség, amit a pécsiek számára szeretnék elérhetőbbé, izgalmasabbá és természetessé tenni.

Vissza az előző oldalra »