Petre-Varga Fruzsina

Budapest 02. vk. - Petre-Varga Fruzsina
MegyeBudapest
VálasztókerületBudapest 02. vk.

Nevem Petre-Varga Fruzsina, 1983.05.01-én születtem, Budapesten. A sport szeretete az egész eddigi életemet végigkísérte. 5 éves korom óta síelek, 7 évig versenyszerűen asztaliteniszeztem. Szüleim már egész kicsi koromtól kezdve nagy hangsúlyt fektettek mentális egészségemre is: rendszeresen kártyáztunk, sakkoztunk, nyaranta ping-pong házi bajnokságokat rendeztünk. Úgy érzem, ezzel az egészséges versenyszellemet is belém nevelték.

2011-ben mentem férjhez és még abban az évben megszületetett kisfiam, Bendegúz. Azóta gyakorló szülőként még fontosabbnak tartom, hogy odafigyeljek a családom és a környezetemben élők egészségére.

Célom az, hogy a kisgyerekek megőrizzék energikusságukat, és ne vonja el figyelmüket ez a mai technikai világ. Szellemi fejlődésüknek egyik alapvető pillére a fizikai aktivitás.

Szeretném, ha kisfiam óvodás korától kezdve fokozatosan megismerkedne minél több sportággal, hogy ki tudjuk választani, amiben igazán kiteljesedhet, és amivel szívesen töltené szabadideje nagy részét.

A kerületben nagyon sok kisgyermek él, ezért a Sportos és Egészséges Magyarországért jelöltjeként célom, hogy minél több családi sportnap kerüljön megrendezésre, ahol fel lehetne hívni a figyelmet az egészséges életmód fontosságára is.

Vissza az előző oldalra »