Papp Viktor

Pest 12. vk. - Papp Viktor
MegyePest megye
VálasztókerületPest 12. vk.

Papp Viktor vagyok, 22 éves, vendéglátóiparban dolgozó, lelkes, ám a politikai életben kevésbé jártas ember. Nem is a rendeletek megszavazása vagy a pártprogramok összeállítása motivált erre a pályára, hanem a lehetőség arra, hogy az egészséges életmóddal szimpatizáló emberek táborát erősítsem, és a mozgásszegény életmód ellen fellépjek.
Nélkülözhetetlennek tartom a rendszeres testmozgást a mindennapi jó közérzetem megőrzéséhez. Kedvenc sporttevékenységeim a futás, a kerekpározás és az úszás.
Az egészségre nevelést kiemelten fontosnak tartom az emberi élet első percétől az utolsóig, és a leghitelesebben, mint minden más esetben is a saját példámmal tudok érvelni. Mint már sokan, én is felismertem, hogy az embereknek kifogást lehet a legkönnyebben találni mindenre, de ezen a ponton átlendülni már annál nehezebb, minél tovább halogatjuk.
Sajnos, ebben a többnyire elkeseredett, anyagiasodott, kényelmesedett világban hajlamosak vagyunk beletörődni a legtöbb dologba, amely akár közvetve, akár közvetlenül érint bennünket. Egyszer olvastam, hogy "Nem az a fontos, hogy milyen világban élsz, hanem hogy milyen világ él benned". Ez a kulcs a legfontosabb dolgokhoz az életben úgy, mint a család, a boldogság, az egészség, a siker, az önbizalom, és még sorolhatnám mindazon dolgokat, amelyek hozzájárulnak a jobb élethez.
Ugyanez a véleményem szülőhazámról is, amelyért szintén érdemes megtenni mindent, hogy élhetőbb legyen számunkra, gyermekeink számára.

Célom, hogy legtöbbünk számára megtaláljuk annak módját, hogy az egészséges életmódot, sportot, és ezzel együtt a pozitív gondolkodást beillesszük a rohanó mindennapokba. Így amire lehetőségem nyílik ennek érdekében, azzal élni is fogok.

Vissza az előző oldalra »