Ódor Ferenc

Győr 05. vk. - Ódor Ferenc
MegyeGyőr-Moson-Sopron megye
VálasztókerületGyőr 05. vk.

„Az emberek, amint láthatod (...), kegyetlenek és ostobák. Amikor fiatalok, feladják fiatalságukat és az egészségüket, hogy pénzt és hatalmat szerezzenek. Amikor pedig betegek és idősek lesznek (...), hogy ismét visszakaphassák az egészségüket és a fiatalosságukat, rááldozzák minden vagyonukat, aminek megszerzésébe oly sok időt és energiát öltek.” (The Innocent Man c. film)

Egyetemi tanulmányaim alatt és azt követően 5 évet dolgoztam Dániában, Ausztriában, majd hazatérésemet követően a külföldön és Magyarországon megszerzett fitness képesítéseimet és tapasztalataimat felhasználva kezdtem meg vállalkozásom működtetését, amelyben jelenleg is társtulajdonosként veszek részt.
Az ún. „civilizált világban” élő emberek munkavégzése során egyre jobban háttérbe szorul a fizikai jellegű munkavégzés, hétköznapjaik egyre jobban stresszhelyzetekkel terheltek.
Életünk egyik fontos kérdésévé vált az egészségmegőrzés lehetséges módozatainak fejlesztése, amelyek között kiemelt szerepet kaphat a sport. Vállalkozóként a mindennapi munkavégzésem során tevékenyen hozzájárulok embertársaim sportolási igényeinek biztosításához.

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt (SEM) programjának elemei napi szinten kapcsolódnak hétköznapi munkavégzésemhez. Vállalkozásomban a sporttal kapcsolatos elemek (fitness sportok, versenyszervezés), az egészségmegőrzés elemei (egészségre nevelés, táplálkozási, életviteli tanácsadás) mellett kiemelten fontos tényezőként tartom számon a közösségépítéssel kapcsolatos feladatokat.

A SEM programjának és a vállalkozásom szakmai elemeinek összecsengése eredményezte, hogy felvállaljam a SEM programját, és elfogadjam a választókerületben a párt programjának a képviseletét.

Amennyiben elfogadja a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt programját, és egyetért személyes törekvéseimmel, kérem, támogasson jelölésével a választókerületben.

Vissza az előző oldalra »