Méri László

Pest 05. vk. - Méri László
MegyePest megye
VálasztókerületPest 05. vk.

Méri László vagyok, születésem óta Fóton élek.
Egész kicsi korom óta sportolok megszakítás nélkül. Feleségemmel és kamasz lányommal rendszeresen mozgunk és a sportnak több ágát is kipróbáltuk, hogy a számunkra legmegfelelőbbel tartsuk formában magunkat.
Azt vallom, hogy a fiatalkori sportnál nincs fontosabb egészségünk érdekében, hisz jól tudjuk, hogy a gyermekkori sport és életmód alapozza meg testünk és szívünk élettartamát.

Fontos, hogy minden felelős szülő és fiatal megértse, hogy az egészséges felnőttkorhoz elengedhetetlen egy sportos gyermekkor. Ez nem jelenti a sportok verseny vagy profi szinten űzését, de a folytonosság és a testünk iránti felelősség kialakulása nagyon fontos már gyermekkorban. Nem is beszélve a sportos közösségben felnőtt gyermekek pozitív jellemfejlődéséről. Legfőbb célunk a gyermekek életébe visszahozni a rendszeres mozgást, a sportolást, csökkenteni a túlsúlyos és rossz testfelépítésű gyermekek arányát már óvodás kortól kezdve. Ez már önmagában egyenes utat jelentene egy zökkenőmentesebb kamaszkorhoz és egy egészséges felnőttkorhoz. Felnőttként és szülőként a mi feladatunk gyermekeinket a helyes útra terelni és türelemmel segíteni a megfelelő sport kiválasztásában, mert nagyon fontos, hogy a sportolás ne csak fáradtságot, hanem örömet is hozzon életükbe-életünkbe.

Vissza az előző oldalra »