Lédeczi László

Bács 02. vk. - Lédeczi László
MegyeBács-Kiskun megye
VálasztókerületBács 02. vk.

Mottóm: Döntéseink határozzák meg életünk minőségét, tartalmát!

Én a sport és tanulás mellett döntöttem.

Azért választottam az aktív sportolást és az élethosszig tartó tanulást, mert mindkét tevékenység hozzásegít a napi feladatok és kihívások sikeres teljesítéséhez.

A Testnevelési Főiskolán elvégzett tanulmányaim lehetőséget adtak a sport szeretetének továbbadására valamint annak szakszerű tanítására. A sport nem csak az egészségünk megőrzésében segít. Kedvenc sportágam a tenisz, de az évszakoknak megfelelő különféle sportolási lehetőségek (evezés, kerékpározás, futás, korcsolyázás) is mind-mind lehetőséget nyújtanak baráti társaságok kialakítására, csapatépítésre, családi és közösségi programok szervezésére.

Több mint két évtizede dolgozom ügyvezetőként. A családi vállalkozásként működtetett cégünk és munkatársaim segítségével olyan műszaki megoldásokat fejlesztünk, melyek mindennapjaink alapját, a tiszta, friss levegőt biztosítják - zárt térben.

Emellett azonban sokat teszek azért, hogy a környezetemben lévőket kimozdítsam a szabadba sétálni, kocogni. Hiszem, hogy napi egy óra a friss levegőn megszépíti gondolatainkat és egészségesebbé teszi testünket.

A sportszerűség számomra nem csak a sportversenyeken fontos. Ha életünket a fair-play írott és íratlan szabályai szerint éljük, akkor sok minden megváltozhat körülöttünk a jó célért, jó irányba.

Tegyük együtt azért, hogy Magyarország lakossága a korának és fizikumának megfelelően sportoljon egy egészségesebb és teljesebb életért!

Vissza az előző oldalra »