Köhler Nóra

Tolna 03. vk. - Köhler Nóra
MegyeTolna megye
VálasztókerületTolna 03. vk.

A mozgás szeretete már kiskoromban kezdődött, és ez az örökmozgó gyermeki lendület még mindig megvan bennem. Szívügyem a sport, igyekszem egészségesen élni, és egészségtudatra nevelni a körülöttem lévőket is. Ezért is választottam gimnazistaként az Eötvös Loránd Tudományegyetemet, ahol 2011-ben rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon diplomáztam.

Számos mozgásformát kipróbáltam már, kezdve a balettel, mazsorettel, népi tánccal, amit követett a kézilabdázás, floorballozás. Szívesen síelek, kerékpározom, de az igazi szerelem az aerobik és a Kangoo Jumps lett, előbbiből 2009-ben szereztem edzői képesítést, utóbbiból 2012-ben. Táncos, mazsorettes, aerobikos tapasztalataimat ötvözve jelenleg gyerekekkel is foglalkozom, akik nagyon élvezik a pomponos mozgást.

Örülök, hogy részese lehetek a SEM programjának, mert nagyon szeretném, hogy a mai ülő életmódú és gyógyszerközpontú társadalmunk több időt fordítson a mozgásra, és jobban odafigyeljen a prevencióra. Igyekszem a körzetemben ennek érdekében a lehető legtöbbet megtenni.

Vissza az előző oldalra »