Homolya Emese

Hajdú 06. vk. - Homolya Emese
MegyeHajdú-Bihar megye
VálasztókerületHajdú 06. vk.

Már a családi legendárium is úgy emlékszik rá, hogy amióta eszmélek, mindig is tanítani szerettem volna. Erre először harmadik-negyedik osztályos általános iskolások „tanító nénijeként” adódott lehetőségem. Most visszanézve bátran állíthatom, hogy az általános iskola nekem is jó Iskolának bizonyult. Az emberekkel való bánásmód elsajátítására a lehető legalkalmasabb ez a korosztály – hiszen értelemmel és érzelemmel is hatni lehet – és kell is – rájuk. Sokat tanultam a gyerekektől!
Munkálkodásomat pedagógusként kezdtem, majd 1992-ben, a tréningpiac indulásának hőskorában a Dale Carnegie Tanácsadó Kft.-nél képeztek ki trénerré. Azóta is ebben a szakmában tevékenykedem. Sok kihívás vár rám a kis-, közepes- és nagyvállalatok munkatársainak, vezetőinek képzésekor – indoor és outdoor programokon egyaránt.

A tréner-tanácsadói munka hivatás és szenvedély számomra, fontosnak tartom a folyamatos szellemi megújulás „kényszerét”.
A lelki és testi egészség megóvása nemcsak személyesen érint, hanem egyfajta misszióm is. Egykor vízilabdáztam, majd az aerobic és a rendszeres úszás segített formában maradni. Harmadik éve Bikram jógázom, természetesen kamasz fiam is rendszeresen sportol... múlt nyáron közösen raftingoltunk Szlovéniában.
Mostanában a munka-magánélet egyensúlyának megtalálása, a személyes hatékonyság továbbfejlesztése, a stresszhelyzetek kezelése és a különböző generációk együttélése: a közös munka lehetőségeinek feltérképezése, az előforduló konfliktusok megoldása foglalkoztat szakmailag. Ezekben a témakörökben végzek felméréseket, kutatásokat, tartok előadásokat és tréningeket.

Szakmai és emberi tapasztalatokkal felvértezve, a negyvenes nők energiájával feltöltve nyitott vagyok, készen állok az új kihívásokra és hiszek a változásban...!

Vissza az előző oldalra »