Beregszászi Lili

Békés 03. vk. - Beregszászi Lili
MegyeBékés megye
VálasztókerületBékés 03. vk.

A sport az igazi szenvedélyem! Nem is tudnám az életemet elképzelni mozgás nélkül.
Kiskorom óta sportolok, és elég sok mindent kipróbáltam ezen téren, mire eljutottam idáig.
Régebben a kosárlabdázás, a teniszezés, most a futás, a trx, a saját testsúlyos edzések, a lovaglás, de a tánc megközelítőleg 20 éven keresztül kísérte az életemet.
Ez alatt az idő alatt volt lehetőségem kipróbálni a tánc elég sok fajtáját, de megmaradtam a balett, a modern és a színpadi tánc vonalon. Gyakran felléptem színházakban is, Budapesten és vidéken egyaránt. Aztán rájöttem, hogy nem ez az út, amin járnom kell. Sok keresgélés után rátaláltam arra, ami mostanra lassan a hivatásommá is kezd válni. A kaszkadőrködés olyan sokrétű, hogy lehetetlen megunni. Rengeteg lehetőség adódik arra, hogy mindenféle sportot kipróbáljon az ember. Így kezdtem el lovagolni, és ismerkedni az atlétikával, a harcművészetekkel. Ez igazából már nem is szenvedély, ez szerelem!
Körülöttem próbálok mindenkit lelkesen terelgetni az egészséges életmód felé, hiszen a sport mellett a táplálkozásra is nagy hangsúlyt kellene fordítania az embereknek.
A munkahelyeken több kirándulást kellene szervezni, illetve sportra buzdítani a dolgozókat és elérhetővé tenni számukra a mozgás lehetőségét!

Vissza az előző oldalra »